Den jätte- jätte- jättestora dinosaurien

En rolig dinosaurieberättelse.

Figge delar godis

Den lille dinosaurien Figge delar upp godis i två högar – en till kompisen och en till sig själv när han blir avbruten av en mycket större och ganska mallig dinosaurie. Den stora dinosaurien vill ha allt godis för sig själv.

Lille Figge har en jättestor vän som han litar på och berättar om för den stora dinosaurien, men denne låter sig inte imponeras av lille Figge. Den stora dinosaurien tror inte riktigt på vad Figge säger utan kallar vännen för ”låtsaskompis”och skryter en hel del om det han själv kan.

Finurlig, spännande och rolig dinosaurieberättelse

Detta är en ny, fantasifull bilderbok i ett stort format med tecknade, färgglada bilder som täcker hela uppslagen. Boken omfattar cirka 26 sidor med varierande text i lite olika stil och storlek placerad på olika sätt på varje uppslag. Det gäller att titta noga på bokens bilder som verkligen väcker nyfikenhet. Den här bilderboken kan erbjuda både spännande och rolig högläsning.

En fantasifull och mycket finurlig berättelse med dinosaurier i centrum samt en överraskande knorr på slutet med fint budskap om vänskap och att dela med sig.

Målgrupp:

Taggar (nyckelord):

Tipsat av: Karin Marklund den 19 maj 2015