Möt författaren till Skogsträdgården - Annevi Sjöberg

Anna-lena Ahlström Evenemang

Arrangemanget har redan varit

25 februari tisdag 2020
25 februari tisdag 2020
2020-02-25 till 2020-02-25.
Plats Stadsbiblioteket
Kostnad: Ingen avgift.
Målgrupp:
Information:

Biljetter finns på Stadsbiblioteket

Drömmer du om en prunkande trädgård med nyttiga grönsaker och godsaker från tidig vår till sen höst? En trädgård som dessutom är bra för planeten och som blir bördigare och vackrare för varje år? Då är detta föredrag för dig

Föreläsaren Annevi Sjöberg är en av författarna till böckerna Fleråriga grönsaker – upptäck, odla, njut och Skogsträdgården – odla ätbart överallt som blev årets trädgårdsbok 2018. Med vackra bilder och personliga berättelser gläntar hon på dörren till skogsträdgårdens värld. En odlings- och trädgårdsform där man med inspiration från naturens lundar och skogsbryn odlar en stor variation av ätbart i form av fruktträd, nötträd, bärbuskar, klättrande växter och örtartade perenner samtidigt som man lagrar koldioxid och skapar livsmiljöer för humlor, bin och andra vilda vänner.

Möt en av författarna till Skogsträdgården (årets trädgårdsbok 2018) och Fleråriga grönsaker. Annevi Sjöberg är utbildad miljövetare och miljöingenjör med ett brinnande hjärta för biologisk mångfald och alla former av bär och fleråriga grönsaker.

Biljetter finns att hämta på Stadsbiblioteket.