Litteraturens lördag

2018-11-17 till 2018-11-17.
Plats Stadsbiblioteket
Kostnad: Ingen avgift

En bokfest för litteratur och läsning!

Författare och förlag finns på plats med upp till 50 bokbord. I Berättarrummet och Historiska rummet kommer presentationer – och uppläsningar – att äga rum. Det blir också en större Författarscen med intervjuer och samtal, liksom en särskild del för de unga läsarna.

På Teatercaféet, tvärs över torget, kommer kända författare med anknytning till länet att ha var sin timme, från kl. 11-15.  Det kommer vara fri entré även där, men antalet sittplatser är begränsade till 100 per framträdande.

Arrangörer är Samfundet Örebro Läns- och stadsbiblioteks vänner i samarbete med Stadsbiblioteket i Örebro.

Litteraturens Lördag stöds ekonomiskt av Örebro kommun, Region Örebro län och Adolf Lindgrens stiftelse.

Läs mer på Facebook och webbplats.