Invigning av det stora Fantasiäventyret

Evenemang

Arrangemanget har redan varit

01 april lördag 2023
01 april lördag 2023
2023-04-01 till 2023-04-01.
Plats Stadsbiblioteket
Kostnad: Ingen kostnad

Vi inviger det stora Fantasiäventyret med pompa och ståt. Jazzig musik från scenen och uppstart av det spännande äventyret där du kan rädda världens fantasi!

Fantasin i världen håller på att ta slut och det hemliga Fantasisällskapet behöver verkligen din hjälp. Genom att ge dig in i Fantasiäventyret tillsammans med syskonen Cordier och fixa alla utmaningarna är du med och ökar fantasin i världen och du blir hedersmedlem i Fantasisällskapet.

Fantasiäventyret

Du använder din mobil för att uppleva alla delar av äventyret geom AR. AR står för augmented reality, eller förstärkt verklighet på svenska, och är en teknik som används för att komplettera omgivningen med digital information. Här kommer du att leta ledtrådar och få berättelser genom AR. Men Fantasiäventyret är mer än så - det är en salig blandning av gammal och ny teknik. Det är ett interaktivt äventyr och du kommer behöva både fantisera och skapa.

Passar från 7 år.

Uppstart med pompa och ståt

Kl. 11.30 - 12 spelar Fantasiäventyrets jazzband på Entréscenen.

Träffa medlemmar ur Fantsisällskapet

Under invigningdagen träffar du på medlemmar ur Fantasisällskapet och de visar dig hur du ska göra för att vara med i det stora Fantasiäventyret.