Författarbesök Jenny Jägerfeld

Kommande tillfällen

1. 2018-11-22 16:30 till 18:00.

22 november torsdag
    Plats Stadsbiblioteket Hörsalen
    Datum 16:30 – 18:00
Visa alla
Kostnad: Ingen avgift

Jenny Jägerfeld är psykolog och författare. 2010 vann hon August-priset för bästa barn- och ungdomsbok med Här ligger jag och blöder samt nominerades till Slangbellan. 2017 tog hon emot Astrid Lindgren-priset för förtjänstfullt författarskap inom barn- och ungdomslitteraturen.

Nu aktuell med barn- och ungdomsboken Comedy Queen kommer hon till Örebro bibliotek för att samtala om boken och sitt författarskap.

Om Comedy Queen:

Mamma fick folk att gråta. Hon får fortfarande folk att gråta fastän hon inte ens lever. Ibland när pappa duschar hör jag att han gråter. Jag tror att han tror att det inte hörs. Men det gör det. Därför tänker jag aldrig gråta. Aldrig! Och jag tänker inte få folk att gråta. Jag tänker få folk att skratta. Det är min mission!

Sasha har just fyllt tolv år. Atomnumret för magnesium. Hennes mamma brukade säga att en del människor har funny bones. De är liksom roliga ända in till skelettet. Sen finns det de som kan lära sig att bli roliga om de övar. Det finns också en tredje sort som inte alls är roliga. Tyvärr misstänker Sasha att hon inte har funny bones, men hon har en plan: Hon SKA bli en riktig comedy queen!

Alla kommande tillfällen

1. 2018-11-22 16:30 till 18:00.

22 november torsdag
    Plats Stadsbiblioteket Hörsalen