Författarbesök Helena Dahlgren

Evenemang

Arrangemanget har redan varit

17 juni söndag 2018
17 juni söndag 2018
2018-06-17 till 2018-06-17.
Plats Stadsbiblioteket

Besöker Hästens Dag i Glanshammar.

Författaren Helena Dahlgren har precis släppt häst-fantasyboken Ödesryttarna - Jorvik kallar, i samarbete med hästspelet Star Stable.

Under Hästens Dag i Glanshammar kommer Örebro bibliotek vara på plats tillsammans med Helena Dahlgren för att prata om nya boken och spelet Star Stable som den är baserad på. Efteråt finns möjlighet för frågor och boksignering!

Hästensdag pågår mellan 12-16 och författarbesöket börjar klockan 15.00.

Plats: Glanshammarsryttarnas Ridcenter, Kolja, 70596 Glanshammar​

Ödesryttarna: Jorvik kallar Välkommen till den magiska ön Jorvik, en paradisiskt vacker plats, särskilt för hästälskare. Men under den glittrande havsytan döljer sig onda krafter. En uråldrig konflikt är på väg att blossa upp, något som Lisa och hennes vänner i stallet snart ska bli varse. Följ med när Star Stable-spelets värld blir bok!

Ödesryttarna: Jorvik kallar är en klassisk hästfantasybok med hisnande äventyr, hästar och magi i bästa bokslukarstil! Följ med Lisa, Alex, Linda och Anne när de upptäcker sina krafter och slungas ut på ett äventyr långt borta från vardagen i skola och stall. Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har bara i Sverige 1 miljon registrerade spelare. I världen är de över 13 miljoner.

Se hela programmet för Hästens Dag på Glanshammarsryttarna samt Rinkaby ponnyridskolas facebooksida.