Barnteater på svenska och finska - Solen sover

01 oktober lördag 2022
15 oktober lördag 2022
2022-10-01 till 2022-10-15.
Plats Stadsbiblioteket (även på andra bibliotek)
Kostnad: Ingen kostnad
Information:

Anmälan krävs

Nu är det läggdags! Alla måste sova, brandbilen och grävmaskinen, huset och trädet och till och med solen behöver lägga sig, för att orka stiga upp igen på morgonen!

Godnattsagorna i Solen sover berättas med hjälp av nyskriven musik, text och rörelse. Det blir en riktig konstpaus för barnen – en föreställning som ger plats för känslor, tankar och drömmar, och förstås även lite skoj.

Föreställningen är delvis både avskalad och lugn i tempot men som samtidigt inbjuder barnen till en mängd olika associationer och tolkningsmöjligheter. Något helt annat än dataspel på en skärm!

Svenska och finska

Föreställningen spelas på både svenska och finska.

Ålder

Passar barn mella 2 och 6 år.

Anmälan krävs till föreställningen 1 oktober

Föreställningen är gratis, men du behöver anmäla dig till föreställningen på Stadsbiblioteket 1 oktober för att säkra din plats. Föreställningen på Haga bibliotek kräver ingen föranmälan.

Till anmälningsformuläret.

Taggar (nyckelord):