Häxmästaren

Lättläst fantasy och spänning.

Rand lever i en by i bergen. En dag får han syn på ett moln av rök och damm långt borta. När han går för att undersöka vart molnet kommer ifrån stöter han på en främmande flicka, Ella. Hon är på flykt från Drottning Krias arme. En arme full av hemska soldater som bränt ner alla byar på slätten. Tillsammans springer de till Rands hemby för att varna alla.

Rands farfar berättar om Häxmästaren, en trollkarl så mäktig att han dödat en drake. Rand och Ella bestämmer sig för att leta upp Häxmästaren, den enda som kan hjälpa dem att stoppa Drottning Krias arme. Men vägen är full med fällor och faror, kan de nå fram till Häxmästarens torn i tid?

Fantasyserie

Häxmästaren är en lättläst spännande fantasybok med coola bilder. Det är första delen i en serie med samma namn. Den andra delen i serien, Trollstaven är släppt och del tre Slukaren släpps till hösten.

Niklas Krog

Författaren till boken heter Niklas Krog. Den första boken Niklas skrev tog fyra år att skriva, sen tog det ytterligare några år innan den fanns i butik. Förutom Häxmästaren har han till exempel skrivit Draksvärdet och bokserien Legenden om Tann.

Målgrupp:

Taggar (nyckelord):

Tipsat av: Rasmus Lindahl den 27 april 2015