Det vi inte visste var lycka

En feel good-bok fylld av hopp, vänskap och kloka ord.

Romanen handlar om Julie, ensamstående mamma, som kämpar för att få ihop tillvaron för sig själv och sin son Lulu. Julie, en begåvad kvinna som inte haft möjlighet att göra något av sina drömmar, sliter i kassan på stormarknaden. Den ende som ger hennes liv mening är hennes son Lulu.

En dag träffar hon Paul, en man som är mycket äldre än hon är. Det blir början på en oväntad och stark vänskap. Trots att de är så olika, finner de varandra och Julies liv tar en helt annan vändning.

Paul erbjuder henne och lilla Lulu till hans sommarhus i Bretagne för lite semester. Julie tackar ja. Pauls son, som är olycklig efter den tragiska förlusten av sin fru, följer med dem till Bretagne.

Fasansfull händelse

Sedan händer något fasansfullt och deras liv förändras. Tillsammans försöker de hitta lycka mitt i den stora sorgen.

Det är en fin berättelse om vänskap, sorg, hopp och kärlek. Det är en lättläst och underhållande roman som berör för stunden.

Om författaren

Agnés Ledig är en fransk författare och barnmorska, född 1973. Hon började skriva när en av hennes söner var sjuk i leukemi. En av hennes läkare läste hennes veckobrev och uppmuntrade henne att fortsätta att skriva. Hon debuterade 2011. ”Det vi inte visste var Lycka” (2015) är hennes andra roman.

Målgrupp:

Taggar (nyckelord):

Tipsat av: Marianne Redman den 7 mars 2017