Destiny

En resa i rymden fylld av faror.

Ett revolutionerade spel med höga förväntningar

Destiny är ett spel som hade skyhöga förväntningar på sig när det släpptes i september 2014. Det som gör spelet unikt är att du är konstant uppkopplad och därför har möjlighet att spela tillsammans med andra spelare från hela världen. När du är ute på dina uppdrag så stöter du hela tiden på andra spelare och du får titt som tätt chansen att köra olika specialuppdrag där du samarbetar med andra spelare.


Spelet inleds med att du får välja vilken klass din karaktär ska tillhöra – Titan, Warlock eller Hunter. Du spelar sedan genom hela spelet med denna karaktär, och du utvecklar hela tiden honom till det bättre. Ju fler uppdrag du klarar desto högre klättrar du på rankingen och du kan samla på dig bättre vapen och bättre utrustning.

Döda aliens och utveckla din karaktär

Det som jag gillar mest med Destiny är att upplägget är ganska enkelt. Du spelar med en karaktär som du hela tiden utvecklar, med bättre vapen och bättre utrustning. Du färdas runt bland olika planeter där du utför dina uppdrag, vilka oftast går ut på att du ska döda fientliga aliens som försöker ta över solsystemet. Du återvänder hela tiden till The Tower, som är basen för alla krigare. Det är en mötesplats där du träffar andra spelare från världen över. Här kan du även köpa vapen och byta till dig andra användbara saker.

Snyggt spel med kända skådespelare

Det är även ett riktigt snyggt spel att spela, med grafik i toppklass. En annan bonus som jag tycker är lite kul är att det är flera kända skådespelare som har lånat ut sina röster till spelet. Bland annat är det Peter Dinklage som gör rösten till Ghost, som för många är känd från tv-serien Game of Thrones där han spelar dvärgen Tyrion Lannister.

Målgrupp:

Taggar (nyckelord):

Tipsat av: Natalie Järling den 4 mars 2015