Bokbilarna

Bokbilarna är Örebro biblioteks rullande biblioteksservice för både förskola och allmänhet.

OBS! Bokbilens turer till äldreboenden är tillfälligt pausade

Med anledning av att Örebro kommun har beslutat om besöksförbud på alla äldreboenden för att förhindra spridning av Coronaviruset har vi beslutat att för tillfället pausa bokbilsturerna. Turerna 31 mars och 2 april är nu inställda. Vi följer utvecklingen och tar beslut om kommande turer när de närmar sig. 

Turen till Vesslan/Floragatan kommer även 2 april, då det även är ett stopp för allmänheten. Boende på Vesslan rekommenderas att inte besöka bokbilen.

Omlån av lånade böcker görs via webben. Behöver du hjälp med att låna om kan du skicka e-post till bokbilen på bokbilen@orebro.se alternativt ringa stadsbiblioteket på telefonnummer 019-21 61 10.

Allmänna turer och förskoleturer körs som vanligt, tills annat meddelas.

Bokbilens allmänna turer

Viktig information gällande våra allmänna turer - Den nya bokbilen har nu äntligen levererats och vi kör de allmänna turerna som vanligt igen.

Bokbilen åker till geografiskt utspridda hållplatser inom Örebro kommun. Var dessa hållplatser finns kan du se här på kartan:

Vilka tider de olika platserna besöks finner du i genom att trycka på en hållplats på kartan. Tiderna står även i kalendern här på sidan. Det finns också en turlista att ladda ner.

Hör gärna av dig med frågor och funderingar. Kontaktuppgifter finns under kartan i högerspalten.

Bokbilen besöker förskolor

Viktig information gällande våra förskoleturer - Då vi nu äntligen har fått vår bokbil så har vi gjort en turlista för våren 2020 som ni hittar här på sidan.
Vid frågor, maila till bokbilen@orebro.se, eller ring tel 070-259 59 52.

Bokbilen besöker ett stort antal förskolor inom Örebro kommun. Turlistor som gäller finns i högerspalten under kartan här på sidan. De förskolor vi besöker har anmält intresse till oss och vi har kunnat infoga dem i vår ordinarie turlista. Intresset för bokbilens service är stort och vi hinner tyvärr inte besöka alla förskolor som önskar. Vi hoppas i framtiden kunna utöka verksamheten.

De förskolor som vi besöker ser ni även här på kartan:

Kontakta Bokbilen

Kartbild som visar var Bokbilen ligger. Klicka för att gå till Google Maps.
Adress: Näbbtorgsgatan 12 70223 Örebro
Telefon: 070-259 59 52

Våra turlistor

Bokbilens allmänna turer

 1. jun 29
  måndag
  1. Stängt
 2. jun 30
  tisdag
  1. Stängt
 3. jul 01
  onsdag
  1. Stängt
 4. jul 02
  torsdag
  1. Stängt
 5. jul 03
  fredag
  1. Stängt
 6. jul 04
  lördag
  1. Stängt
 7. jul 05
  söndag
  1. Stängt