Autografjägarna - min bästa ovän

Om du gillar att samla autografer, då är det här rätt bok för dig!

En autografjägare

En som verkligen gillar att samla autografer det är Malva en tioårig tjej som nyligen flyttat till Hökmossen med sin familj. Det är inte alltid så lätt att få autografer av sina idoler och Malvas block är nästan tomt på autografer.


Malva har inte hunnit få så många kompisar i den nya klassen. Hon har lagt märke till killen Marius som tycks dela hennes intresse för autografer och som gärna skryter hur bra det går för honom.

Två autografjägare i stan


Högst på Malvas önskelista är att få en autograf av den kända popidolen Dino. Problemet är bara att Malva inte lyckades få tag i någon biljett till konserten med Dino. Marius har naturligtvis lyckas komma över en biljett till konserten och berättar att han minsann ska försöka få en autograf med Dino. Malva är avundsjuk på Marius som så lekande lätt tycks få autografer.


Nästa tillfälle för Malva att få autograf är när hon läser på en affisch att den kända fotbollsspelaren Goran Gombrovics ska besöka sportcentret och signera den 25 maj klockan 16. Den här chansen får inte Malva sumpa.
Vill du veta om Malva lyckas få några autografer? Då tycker jag du ska läsa boken.

Målgrupp:

Taggar (nyckelord):

Tipsat av: Anne Myllylä den 8 januari 2015